19 april 2009

Godis är gott !


De här är bara mina. Mmm va goda de är !

Se men inte röra :o) om man inte heter Marianne vill säga... :O Ha,ha...




18 april 2009

Vårstädning

Jag var ju bara tvungen att byta bild på bloggen. Man kan väl inte ha kvar bilden på is på sjön när det inte finns nån is på sjön längre. Näe , just nu är det viden som lyser jättefint mot himlen.

Snart får det bli vitsippor blandat med båsippor. Ekbackarna runt omkring oss lyser med massor av sippor. Hoppas jag kan få en stund över i morgon och fota dom.

I dag har jag varit hos Annelie. Vi har rensat och städat i hennes förråd. Slängt en massa på tippen. Handlat en del trädgårdsgrejer. Planterat lite penseer. Tänk, det är faktiskt roligare att pyssla och fixa i andras trädgårdar än i sin egen. Och på vägen hem tänkte jag faktiskt stanna och fota lite, men hungern satte in och tröttheten också. Det är bara att konstatera att man hinner inte göra allt man tror på en enda dag.

Men det kommer en dag i morgon också. Det är bara att ta nya tag.

Trevlig fortsatt Lördag på er alla.

05 april 2009

Hej, får vi fira påsken hos er ?

Ja,det är klart ni får. Ni är så söta så !! Välkommna.

Vår i luften




Nu märks det att nåt är på gång. Våra små fågelvänner sjunger för full hals. Och så har även fiskmåsarna kommit, trots att isen ligger kvar än. Dom har nog glömt att ta sånglektioner. Låter för jäkligt, helst kl 5 på morgonen. Här sitter Fru Domherre och käkar i lugnan ro. Herr Domherre sitter i busken bakom och vill inte vara med på bild idag.




Det är trångt vid matbordet kan jag meddela men det är stört omöjligt att fånga alla på bild samtidigt.
Den här lille rackaren har nog ätit upp hälften av all mat i år. Trots att det verkar vara en obekväm sittställning vid matbordet ger han sig inte i första taget.


Men vad är nu detta ? Är det nån som vet vilken fågelart den tillhör ?
I morgon är det arbetsdag igen. Då åker vi som vanligt vid 6 -tiden.