01 oktober 2011

Rosa Bandet



Hej där.

Nej, jag har inte gått och dött eller varit på långsemester eller så. Jag har bara jobbat.


Sista tiden har varit full av allt möjligt. Jobbet förståss tar en hel del must ur mig. Att försöka hålla ihop en stororder har jag gjort förut och den här gången trodde jag nog att vi fått lite mer rutin och erfarenhet, men icke sa Nicke. Det är precis lika struligt som förr. Men på nåt sätt ska jag nog få ihop det, med eller utan hjälp, vi får se.

Och som vanligt har jag ju min gamla mamma att ta hand om. Förut åkte jag till henne lite tidigare på eftermiddagen så Roger och jag kunde ha kvällen tillsammans. Nu stannar jag till hos henne när jag kommer från jobbet. Dvs, vid halv sex tiden. Om trafiken flyter vill säga. Här i Linköping håller man på att bygga en helt ny ringled precis där jag jobbar. Så för att komma hem får jag köra runt halva stan och där är också trafikstockning p.g.av andra vägbyggen. Fy !


Som om inte det var nog så har jag/vi bekymmer med en av mina lillebröder. Han är familjens svarta får nu och tankarna går till honom ganska ofta. Jag vill inte gå in på några detaljer men det tar också på krafterna.


Nog gnällt för nu. Vi har haft några fina dagar här på landet. I dag har Roger klippt gräset för första gången i år. Och knäet höll. Skönt. Nu är han på gång igen och har börjat jobba halvtid. Så nu kan jag koppla av lite i alla fall från den biten.

Svampen på bilden är från förra året. Jag har inte haft tid att leta flugsvampar i år

Ni ser väl att jag stöder Rosa Bandet. Hoppas ni också gör det.