17 april 2012

Aprilväder

Titta, den lilla Tussilagon lyser som en sol. Solen lyser därimot INTE här idag. Termometern visar på plus 3 grader men himlen är svart och just nu kommer det stora snöflingor. Av små gula Tussilago syns intet. De har krypit ihop. Det skulle jag också vilja göra men först blir det ett besök hos frissan och sen ett pass i simhallen.

13 april 2012

Ta det lugnt i dag

Fredag den 13:e. Är det nån mer än jag som är lite extra försiktig idag.
Hur är det med vidskepligheten egentligen. Är ni vidskepliga av er. Jag är i alla fall det.
Att gå under en stege är inte bra. Jag gjorde det en gång som liten och vipps kom en tegelpanna ned från taket och rev upp min rygg.
Att ställa nya skor på bordet gör man inte heller. Mamma gjorde det när jag var ca 2 år. Vad hände - jo, jag ramlade av spårvagnen och fastnade under hjulen.
Säg alltid tvi,tvi när en svart katt springer över vägen. Jag gjorde inte det och naturligtvis körde jag omkull på cykeln och skrapade upp mitt knä.

Jag tänkte ta en morgonpromenad i dag men det regnar så jag måste väl ta med paraply. Men jag hörde nyss på väderleksrapporten att det ev kunde bli nån åskskur idag. Så jag bestämmmer mig för att stanna inne. För jag kan ge mig den på att åskan slår ned i paraplyet annars.


Hoppas i alla fall att ni får en skön helg och ta det nu lugnt för guds skull.

09 april 2012

Den första är finast

Plockad på påskafton i snön. Stackar´n.

05 april 2012

Glad Påsk !

Vill bara passa på att önska Er alla

EN RIKTIG GLAD PÅSK

03 april 2012

Pssst, jag är här nu

Hej igen. Det var ett tag sen sist. Men nu är jag tillbaka i rutan igen efter att ha tillbringat de senaste sju månaderna på mitt gamla jobb. Att det tog slut just nu när våren börjar närma sig var ganska perfekt tycker jag. Förhoppningsvis får bloggen lite tätare uppdateringar framöver.
Men just nu har jag inte tid att sitta här. En färdigjäst bulldeg väntar på mig. Måste sluta innan den kommer krypande här på golvet snart.
Hörs snart igen - Kram på er alla.