07 maj 2012

Jag har att göra

Nej, det blir inga bilder idag heller. Jag har inte haft tid att sätta mig in i felet jag har med min blogg. Idag har jag efter en snabb frukost bara hunnit ögnat igenom det viktigaste i tidningen. Det viktigaste är för mig födda och dödda och så Helge (älgen) förståss. Det finstilta får jag ta framåt kvällen. Men i kväll har jag inte haft tid ännu. Det är mycket att stå i nu på våren. En engångsföreteelse kan man kalla alla trallgolv som ska tvättas/slipas och sen inoljas. De flesta är nog klara nu. Puh ! En träbänk som har tagit stryk av väder och vind har fått ny färg på sig. Årorna till vår nyinköpta båt behövde slipas och fernissas. Det är också klart. Mossan har fått sig en omgång i dag med moss-väck (GTi) som är jättebra. (En stund) MEN - jag har inte hunnit så sallad och dill och sånt i trädgårdslandet än. Nåväl, det är fortfarande lite frost här på nätterna så jag väntar några dager med såendet. Nu blir det en liten bit mat och sen Hockey på TV. Sen behövs det inga sömnpiller för att få mig att somna, det kan jag lova. Natti, natti

02 maj 2012

Fortfarande strul

Nu när jag hittat en konstig väg att göra inlägg på trodde jag att jag skulle kunna lägga in en bild också. Det var bara att göra som förut tyckte jag men, icke sa Nicke. Bilden blev till en massa kryptiska tecken. Och bilden jag tänkte visa är allt annat än kryptiska tecken. Det är/var en bild på min magnoliabuske som jag satte förra våren. Och nu är det massor med vita små blommor på den. Nåväl, jag får väl njuta av den själv tills jag hittar problemet med Bloggen.

01 maj 2012

Nåt är fel

Nåt är galet med min blogg. Jag kan inte göra några inlägg. Så därför testar jag nu på ett mycket omständigt och konstigt sätt för att se om det kommer fram. Är det nån mer som har problem med Blogger som säger att min webbläsare inte stöds av Blogger längre.