20 januari 2012

Siffror

Siffror har vi inte så många av att hålla ordning på. De är ju bara 10 st. Men jösses så mycket de styr oss. I vardagslivet och på jobbet.

Den här lille missen, som heter Maxi och är Annelies katt har just farit runt bland stolsben och bordsben och tagit ut sig totalt. Det hela slutade med en gäspning.


Jag har också tagit ut mig totalt men inte bland stolar och bord utan bland en massa siffror. De siffror jag jobbar med är `bara´ ordernr , artikelnr, inköpsnr, priser (ganska höga ) tillverkningnr, osv, osv, osv. Den här veckan har det varit alldeles för mycket av siffror. Men nu är det Fredag och jag gör nog som Maxi.


Jag byter golvet mot soffhörnan och sätter mig där och gäspar....


Trevlig Helg på Er allihopa

10 januari 2012

In i vardagen igen

Så är man inne i vardagen igen. Nu är det hela veckor att se fram mot ända till påsk. Jag har haft en enda ledig dag utöver helgdagarna så det har inte blivit så mycket ledigt för min del. Men julen lyckades jag bjuda oss själva bort till sonen och nyåret firade vi hos goda grannar. Det gäller att planera när man jobbar, he,he.

Jobbar ja, det är just vad jag gör. Det blir ett par månader i taget, och det är jag som planerar när jobbet tar slut. Ha, med alla beskymmer som inte jag själv kan råda över så lär jag inte komma hem igen förrän till sommaren, kanske. Snyft !

När jag slutade jobba för ett par år sedan var ett av mina mål att lära mig fotografera bättre och även köpa en bra kamera och gå en fotokurs. Men som sagt, det blev inte riktigt som jag ville av många olika anledningar som jag inte själv rådde över. Så därför har jag knappast fotat något senaste tiden. Men ikväll har jag stulit mig till lite tid och laddat in en massa kort från min lilla kamera.

Det mesta var som vanligt en massa skit så det var bara att kasta. Men så fastnade jag för det här fotot av Linus när han sitter och väntar på tomten, he,he. Det är ju hur dåligt taget som helst men jag kom att tänka på Mona Lisa eller nån annan gammal tavla målad av nån kändis då.
Så summan av kardemumman blir. Kolla i soporna innan ni slänger dom.
Må så gott och hoppas ert nya år har börjat bra.