27 juli 2012

Felet avhjälpt


Det var de här små sötisarna jag försökte lägga in i förra inlägget. Fyra små Öländska svalungar som hela tiden väntade på mer mat. Visst är dom för gulliga.

Hej igen

Ja, det var ett tag sen sist. Ni undrar väl om jag helt har gått i ide. Nej då. Det är bara så att jag inte haft nåt särskilt att skriva om. Här rullar livet på som vanligt. Dagarna bara försvinner iväg. Och en hel del har ju regnat bort. Man har fått snabbat sig på att springa över gräset med klipparen mellan skurarna. Och allt detta
regnande har fört med sig att dessa förbaskade mördarsniglar har hittat hit. Det har blivit vårt kvällsnöje att plocka en påse full varje kväll. Bläh!

R har bara haft två veckors semester och då passade vi på att åka till Öland några dagar. Men naturligtvis regnade den mesta tiden bort även där. Om en vecka har han ytterligare tre veckors semester och då hoppas vi att  det fortfarande finns lite sol och värme kvar.

I dag är det ganska behaglig värme, inte för varmt än så länge så jag ska passa på att ta en sväng med dammsugaren och dammtrasan så jag kan med gott samvete gå och ta ett dopp sen.

Och så var det det där med att infoga foton. Det strular fortfarande.

Må så gott alla så hoppas jag att jag ska kunna hitta på lite fler inlägg snart.