26 april 2011

Kolla

Den blommar. Det här är den första blomman på min magnoliabuske som jag planterade förra sommaren. Jag trodde inte den skulle klara vintern men det är en stark liten buske som nu är full med knopp. Jag kunde inte vänta på resten, var bara tvungen att fota den allra första blomman. Men om några dagar så hoppas jag kunna få visa hur hela busken ser ut med blommor.

5 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Underbar...man liksom smälter nu när man ser alla buskar, träd o annat som visar sina blommor!!
Din blomma var väldigt vacker..jag är löjligt förtjust i vita blommor.

Jo de e gutt att rida, även om man bara följer med..hihi, så gjorde jag i början med min Pärla, jag följde med henne några km på skogridning, hade en ledahäst (svärdotterns) framför mig som bestämde takten...((man är galen ibland))
Islandshästar har jag aldrig ridit, men skulle gärna vilja, de är ju lite speciella o tultar (tror jag de heter) de ska vara mjukare än trav (har jag hört)
Kramiz Anki o ha en skön dag.

Annelie sa...

Åååh!!!

Jag såg ett rosa Magnoliaträd blomma i stan, måste gå till Trädgårdsföreningen denna vecka...sen är det försent, ska du med?

AnnaKK sa...

Men WOW, så fin!!! :-) Jag kunde inte låta bli att "tvärnita" utanför en trädgård i "byn" igår och fotografera just en blommande magnolia. Fast det var nog en annan sort än din, för den hade rosa blommor (i annan form också, förresten). Helt underbar var den! Och för en stund sen fotade jag några blommande prydnadskörsbärsträd i Älmhult - även de mer eller mindre i farten från bilen, så det blev nog inga bra foton. Men iallafall! :-)

Ja, de svartvita flugsnappren, ja! Vilken fuling det är, som stjäl andras bon! Den anlände hit häromdagen, men ännu så länge ser det faktiskt ut som om den funderar på en holk intill makens minisågverk som ingen annan fågel har velat ha. Men skulle maken starta sågverket så lär väl även flugsnapparen vilja ha en annan holk, kan jag tänka!? <:-)

AnnaKK sa...

Hoppsan... Trasslade till det lite när jag skulle skicka iväg kommentaren, så jag fick logga in på Blogger för att lyckas...

Lotta sa...

Åh, så fin!!! Nu fullkomligt exploderar naturen av färg och blomprakt. Fruktträden blommar för fullt hos oss redan :-) Jag ser fram emot bild på hela busken :-)