29 april 2011

Utflykt i vår egen stad

I går gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut. Jag var turist i min egen stad. Här i Linköping har vi en park, en trädgårdsförening och det finns väl i de flesta städer. Men det blir inte av att man tar sig tid att strosa runt där och kolla in alla träd, buskar, blommor osv. i olika årstider. Men i går ringde kära dotter och frågade om vi inte kunde åka dit och fota magnolior. Magnolior ligger på gränsen till att inte vilja trivas här. Men i skyddade lägen kan man njuta av dom i massor. Och det gjorde vi.
Men nu är det så att det är kära dotter som är fotografen i familjen och hon visar här Annelie vilken underbar dag vi hade. Jag kan bara bidraga med några av mina bilder som väl blev sisådär.

Nu stundar helg med allt vad det innebär. Så jag passar på att önska er alla en fin Valborg och förhoppningsvis en varm och skön Första Maj.


Må så gott allihopa var ni än är.

26 april 2011

Kolla

Den blommar. Det här är den första blomman på min magnoliabuske som jag planterade förra sommaren. Jag trodde inte den skulle klara vintern men det är en stark liten buske som nu är full med knopp. Jag kunde inte vänta på resten, var bara tvungen att fota den allra första blomman. Men om några dagar så hoppas jag kunna få visa hur hela busken ser ut med blommor.

21 april 2011

Jag sticker nu

Nu bär det iväg till Blåkulla snart. Jag skickar med ett nytaget foto så ni känner igen mig när vi träffas där.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA

06 april 2011

Inget vidare



Det regnar idag. Och jag som lovade putsa fönstren hos min mamma. Men dammsuga och damma går ju även om det regnar, så det är vad jag tänker göra i dag.

05 april 2011

Säkra vårtecken







Jag hittade våren i går. Var jag än gick så fanns den där. Vilken underbar känsla det var.