06 juli 2009

Första semesterdagen

(klicka på bilden för att förstora)

Så här ser det ut från mitt köksfönster idag. Ser ni solen ? Nej, det gör inte jag heller ! Jag tömde nyss regnmätaren. Den var full. Den går bara till 50 mm. Fy !

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen bra början på semestern. Men Du har ju tid på Dig och idag är det lite sol framme här i alla fall. Ha det så himla skönt på semestern! Nu får vi se om jag får iväg denna kommentar.
Kram Siw

Annelie sa...

..och andra dagen var nästan värre va. Fy tusan vilket oväder jag åke i när jag åkte hem, mötte pappa på vägen, då var jag ute ur ovädret och han på väg in.
Bensinen räckte allafall..hihi..tur det, jag hade inte velat bli stannad där mitt bland blixtrar och dunder..hua..
Nu är fille Fylld och makrillen har jag ätit upp...mums vad gott det var!!

Annelie sa...

..hehe..det stora F:et kom på fel plats.. Fille fylld ska det ju va ;)

Marianne sa...

Siwan - Tack för kommentar. Nu är det bara att vänta på bättre väder. Fy , i em hade vi åskan alldeles över oss. T.o.m, jag som inte är åskrädd tyckte det var lite otäckt.
Höres framöver / Kram

Marianne sa...

Annelie- Fy fan . Du skulle varit kvar en halvtimme. Då brakade helvetet löst. Det var massor med år sen som åskan gick precis över oss. Störtregn och hagel bara forsade över trädgården. Fy !
Men nu är det lugnt och jag vågar sätta på datorn igen.
Kram /Mamma

Marianne sa...

Men om jag förstod saken rätt blev det en bra dag att lägga sig lite skönt i soffan med en bok och bara slappa lite på första semesterdagen, så som det också ska vara? Hoppas nu solen har återvänt så att du kan njuta både inomhus och utomhus!

Kramar!

SqZ sa...

Det blir bättre :-)

Marianne sa...

Marianne - Solen visar sig bara en stund på morgonen. Sen öppnar sig himmlen igen. Men det är perfekt bokläsarväder. Jag är snart klar och då ska du få veta vilket betyg jag sätter på styvmodern, he,he.
Kram så länge

SqZ - Ja , det kan väl inte bli sämre väl :o