11 juli 2013

Öland och sol = underbart

Efter några år på Öland med regn och rusk prickade vi äntligen in några underbara dagar med sol och värme. Det blev t.o.m. ett dopp i havet.
En av kvällarna åt vi grillbuffe på en restaurang alldeles intill stranden. Vi kunde sitta ute och samtidigt se solnedgången. Helt underbart.

/ Nu kan ni även följa mig på Instagram om ni vill- majsanjohnsson- Där finns jag./

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ännu inte badat men jag siktar på bättring under nästa vecka.

AnnaKK sa...

Härligt med en Ölandssemester - där ska väl solen ALLTID skina, förresten!? ;-) Tillbringade en vecka under några somrars tid i barndomen där, och faktiskt minns jag inte att det regnade en enda gång då. :-)

Här i norra Skåne har vi inte fått någon del i de kraftiga regn- och åskoväder som drog fram uppe i Småland och Östergötland i förra veckan, så här är snustorrt nu. Plocka kantareller är tex bara att glömma... Synd, tycker jag - det hade varit både trevligt och gott! Men förhoppningsvis så blir det bättre tider för svamp framöver.

Någon semester att tala om har vi inte i år, eftersom maken precis har bytt jobb och därmed förväntas lära sej sina nya uppgifter nu när det är lite lågsäsong. :-) Men vi ska se om vi kan få en vecka eller så i augusti eller september istället.