03 juli 2008

Misstänksam

I dag har det varit riktigt varmt och badtemperaturen i sjön har nog stigit riktigt mycket. Skönt tycker vi som gärna vill svalka oss med ett kvällsdopp. Tyvärr är det fler som vill göra det. Och eftersom det finns ett allmänt bad på vår udde får naturligtvis vem som helst komma hit. Alla som ska till det badet måste passera vårt hus, gående tycker vi för det finns en stor parkering i närheten med skyltar om att badgäster kan parkera där. Men nu i kväll kom det en gammal bil, ja en rishög helt enkelt med en massa ungdomar i. Ca 8 - 10 st, hur nu dom fick plats där. Dom parkerade precis utanför vår tomt där det tidigare varit uppställningsplats för de grävare som jobbat här under vintern. Maken och vår granne talade om för dom att de skulle parkera på stora parkeringen ca 100 m härifrån och att det här var privat parkering. Och naturligtvis ifrågasätter dom - Varför ska vi göra det? Och så åker han som kör iväg med en rivstart, m a o han blev skitförbannad.
Då slog det oss. Kan man lita på att vi inte får nåt obehag efteråt bara för att vi tillrättavisade dom. Eller kan det vara så att de kommer tillbaka och saboterar för oss. En av dom sa ´har vi några sprayburkar kvar´. Deras bil var alltså full av färg sprutat med sprayburkar.
Maken har skrivit upp reg.nr på bilen (han har tillgång till bilregistret på jobbet) och kollat skattemärket, det var utgånget för flera månader sen.
Egentligen ska man väl inte ödsla energi på såna här dumheter men det händer så himla mycket konstiga saker nu för tiden så då blir man lite extra vaksam.
Nåt vidare långt bad blev det inte för deras del, efter ca en timme lufsade de tillbaka och det var nog bara ett par av dom som verkligen hade badat.
Nu hoppas vi att vi kan sova gott i natt så vi kan njuta av vår sista dag på jobbet före semestern
i morgon :o))

5 kommentarer:

Annelie sa...

Så dom parkerade på stora parkeringen iaf.
Hoppas verkligen att det inte är några långtjuriga och hämdlystna rötägg.
Obehagligt sånt där :o/

Annelie sa...

Åh vad skönt...bara en dag kvar, sen semester!!! Gött för er!

Marianne sa...

Usch, lite läskigt sådant där. Hoppas verkligen att ni slipper dem i fortsättningen!

SqZ sa...

Det är ju inte klokt att man ska behöva vara rädd för sånt. Jag antar att det gått bra eftersom du inte skrivit något om det.

Marianne sa...

SQZ - Det gick bra den här gången. Men när maken kollade upp reg.nr så var bilen belagd med körförbud och den var oskattad och oförsäkrad. Ser vi att de kör med bilen en gång till ringer vi och anmäler dom. Vi vill inte möta en sån som han på vår väg till jobbet.