22 januari 2009

Bullbak


I dag är sista dagen på min sjukskrivning. I morgon bär det av till jobbet igen. Det kommer nog att kännas lite konstigt. Jag har inte varit där sen före jul. Så jag tänkte det var bäst att muta mina jobbarkompisar med några hembakade bullar eftersom de har fått ta hand om mitt jobb också. I em. ska jag vispa ihop en mjuk banankaka också. Måste bara till affären och köpa bananer först.

11 kommentarer:

Marianne sa...

Jag vill också vara din arbetskamrat! Det där ser så gott ut att jag vet inte vad! Och banankaka. Får nog bli en sådan när kardemummakakan är slut.

Så skönt att du är frisk igen!

Marianne sa...

Marianne i Kairo - Det blev inte så många kvar. En påse ligger i mammas frys. Några har jag ätit (bara några). En påse går till jobbet så det blev bara en påse kvar i min frys. Jag gjorde dina hallongrottor igår. Herregud , dom kan man äta som smågodis. Gott, gotti gott gott :o)

Annelie sa...

Muuuuums!! :)

De där snurrade bullarna är godast, men jag är för lat för att snurra själv de få gånger jag bakar bullar. Spara en bulle åt mig! ;o)

Marianne sa...

Annelie - Ok jag sparar en bulle till dig. Dröj inte för länge bara,jag kan inte garantera att den finns kvar, he,he.

Anonym sa...

Vilka fina bullar. Jag har aldrig rullat bullar förr. Jag brukar lägga dem i formar och klippa lite i dem, men det här skall jag prova. Mums!

msArden sa...

Åh! Banankaka! Det var länge sen!
*måste göra*

SqZ sa...

Vilken snäll kollega du är som bjuder på fikabröd efter att DU varit sjuk. Det borde ju vara tvärtom :-)

Marianne sa...

maisoui - Hej välkommen hit. Jo jag brukar också lägga dom i formar men men nu hade jag lite mer tid. Jag kollar in hos dig om en stund, nyfiken som jag är.

msArden - Banankakan blev mycket uppskattad.

SqZ - Nja, det var bara för att tacka för att de gjort mitt jobb. Det får inte bli nån vana.

Emmama sa...

Hej! Hittade hit via Marianne i Kairo, kul! De där bullarna skulle jag göra mycket för att få smaka och även för att lära mig snurra de så där fint! :) Hoppas allt är bra! :)

Emma i Skottland

Marianne sa...

Emmama - Jag skickar över en bulle. Att snurra dom blir svårare att beskriva. Jag tycker förståss att det bara är att skära två ca en-cm bitar och så bara göra en knut av dom. Kanske ska lägga ut en liten enkel beskrivning på bloggen. Det är flera som har frågat.
Kul att få höra från dig.
Kram :o)

materials sa...

glory25800
sickle25800
singer25800
skimp25800
proton25800