19 november 2009

Dagens promenad
Jag såg en liten blå ruta på himlen idag. Oj här gäller det att vara snabb i vändningarna och ge sig ut i naturen. Så i med nya batterier i kameran och iväg.
Ser ni den, hjorten ? Nääe inte jag heller. Men den var där alldeles nyss.


Ja,ja jag ska gå sakta och försiktigt !
Jag tycker nog de borde sköta om sina hus lite bättre. Läget med sjötomt är ju helt magnifikt. Det här har stått öde i massor med år.

Jag tror den gamla eken fryser. Det ser ut som om den klätt sig i grön sammetskostym. Tjusigt !
Där borta, långt där borta bor vi. Men nu är jag långt hemifrån på andra sidan sjön. Och vad händer då ?. Jo, det lilla blå försvinner och byts mot nåt stort svart. Det börjar regna och det är inte bara nåt fint litet duggregn. Näe, himlen fullständigt öppnar sig just precis där jag är. Utöver sjön regnar det knappast alls. Så det är bara att stoppa kameran innanför jackan och snabbt ta sig hemåt. Det tar en halvtimme innan jag är hemma igen. Gissa om det blev en varm dusch och lite eld i braskaminen när jag kom hem.

Men jag ger inte upp, nästa gång de hotar med eventuella solglimtar så ger jag mig ut igen. Fast det kanske dröjer några veckor, vi får se.7 kommentarer:

Annelie sa...

Haha..dina prommenader är mycket roligare än mina!! :)
Jag bara går i ett spår och går och går och går och ingenting händer och inget finns att titta på! Jag tror jag ska följa med på dina prommenader istället, det verkar mycket roligare...speciellt den där krokiga vägen..hahaha

msA sa...

;)

Anonym sa...

Vilka fina bilder!
Ja, för guds skull ta dt lungt i kurvorna!
Kram Siw

Marianne sa...

Siw - Ja, jag lovar att ta det lugnt i kurvorna. Än så länge är det ju barmark. Får väl ta fram dubben när det blir isgata.
Kram på dig :o)

Marianne sa...

Va!?!?!?!?! HUR kan man låta ett så fint hus på en så fin plats stå öde? Vem äger det? Jag vill ha!!!!!

Fin promenad, trots regnet!

Kram!

Emmama sa...

Otroligt vackra bilder, vilken närmiljö du har, lyllos, lyllos dig! Det där huset ligger fantastiskt fint till. Jag kollar med Marianne om vi ska deläga det.. :)

Kram från Skottland!

Marianne sa...

Emmama - Jag lägger en lapp i brevlådan att ni är intresserande. Tänk, vad kul det skulle vara :o))