03 april 2008

Promenad
Jaha, så har jag syndat idag med en smaskig giffel som en jobbarkompis kom med till fikat idag. Och då är det sen att bara att ta på joggingskorna och ge sig ut. Men när man väl kommer iväg är det ju såååååå skönt. Jag kunde konstatera att det fanns inga andra ljud än naturens. Det var inga telefoner, varken vanliga eller mobiler (som på kontoret har en jäkla massa olika ´hurtiga´ låtar i sig) Och det värsta är att folk glömmer dom och låter dom ligga på skrivborden och väsnas. Fy f..n vad slappt, tycker jag som sitter hela dagarna i skiten.


Men i allafall så blev min lilla promenad i kväll i tysthetens tecken. Jag hörde inget annat än fåglar ( en massa olika som jag inte kan tror jag) hackspetten satt nånstans och hackade, ett rådjur stod i skogen och skällde. Och kråkorna höll låda, kanske det är frieri på gång, ha,ha ja de små liven har mycket att stå i nu.


Och så hittade jag massor med blåsippor som jag försökte fånga på bild, hi,hi de står ju aldrig still. Även sjön såg så stilla ut så jag tog en bild men även den vill jäklas lite.


Kan det bero på min lilla, lilla dåliga kamera.


Hörs snart igen


/Marianne

1 kommentar:

Annelie sa...

Åh vad fint det är mer stilla vatten!
Vad du är duktig med dina promenader! :)