09 oktober 2009

Blixt och dunder

Ni tror kanske att jag drabbats av bloggtorka som jag gör ibland . Men den här gången blev det ett långt avbrott p.g.a. att vi hade ett åsknedslag här. Förra Söndagen kom det in ett litet oväder över oss. Himlen blev svart, det regnade från och till. Sen avtog det. Helt oväntat och med nästan blå himmel ute small det. Det kom en blixt och smäll samtidigt. Åskan slog ned i berget bara 50 meter från oss. Därefter följde en riktig hagelskur, och tur var nog det. För uppe på berget luktade det bränt och vem vet vad som kunde hänt om regnet inte kylt ned allt.
Tyvärr drabbades vi nästan allihopa som bor här av trasiga datorer, telefoner och TV-anslutningar. Vårt modem slogs ut. Så jag fick skicka efter ett nytt som kom i går kväll. Så glad i hågen tänkte jag att det var väl bara att byta ut. Men icke sa Nicke. Jag fick inte Internet att fungera. Men min gode granne som är expert på allt det här med data kom nu i kväll och fixade allt. Så nu ska jag läsa ikapp vad ni alla haft för er, och så måste jag visa lite bilder på vad vi haft för oss i veckan. R har haft semester och vi har spikat på vårt nya gästhus. Men det får jag återkomma om.
Fy vad dåligt jag skrivit nu, bara rakt av, inga avstavningar eller nya stycken. Men det beror på att jag är så himla hungrig. Måste få nåt i magen. Det blir en räkmacka kan jag berätta.
Hörs...

3 kommentarer:

Annelie sa...

En räkmacka och ett snabbt besök blev det ju också....jag hade så bråttom hem att jag inte hann att fråga hur det gått med modemet...

Klockan var 21 när jag äntligen satt med en tallrik mat framför mig...för jag var så klantig när jag kom hem att jag satte på lyset i ugnen istället för värmen..hehe..

Vi ses i morn...nu ska jag snart sova...är klippt slut! ;)

Marianne sa...

Ja du, det var allt en himla tur att det inte blev värre än så! Skönt att allt är igång nu och jag antar att räkmackan är uppäten för länge sedan : )

Vad gott det lät!

Kram!

Marianne sa...

Marianne - Ja, visst är man beroende av tekniken. Jodå, mackan är uppäten.
Kram