04 januari 2010

Snart vardag igen

Ja , då var julen och nyåret över för den här gången. Det har varit lugnt och skönt här på landet. Visserligen lite väl kallt för oss här i södra Sverige men med all snö vi fick lagom till jul är det så vackert ute i naturen. I dag är det bara fyra minusgrader, lite lagom tycker jag. Nu kliar det i fingrarna för jag vill gärna packa in alla dammiga tomtar och annat pynt som det var så kul att plocka fram för ett par veckor sedan. Men först ska vi fira trettondagjul. Och det ska vi göra med att ha besök av våra barnbarn Tilde och Frida. De kommer i morgon och ska stanna över natten. De ska få krascha pepparkakshuset, och i år tänker jag stoppa in lite godis i huset som de nog blir snopna över att hitta. Så i slutet av veckan kan jag äntligen få börja städa av inne i huset. Tänk att man längtar så efter att få städa. Ska nog försöka komma ihåg det varje gång jag tar fram sopkvasten i fortsättningen. Men idag ska jag ägna mig åt all stryktvätt som ligger på hög och väntar på strykjärnet. Så det är bara att sätta igång nu, inte sitta här vid datorn och leka.

5 kommentarer:

Nettan sa...

Hej

av en slump hittade jag din blogg namne med min .... kul här kommer jag att titta in igen .... kram nettan

Marianne sa...

Hej Nettan och välkommen hit. Det är sååå kul med nya besökare. Jag tittade in som hastigast hos dig och förstår att du varit sjuk. Hoppas du är bättre nu, och du - vilka fina smycken du gjort.
Kram

SqZ sa...

Du måste ha förfrusit ditt vett. Längta efter att städa- knasiga kvinna :-P

Marianne sa...

SqZ - Jag lovar, det går snart över, he,he.

Annelie sa...

Jag är lite sugen på att städa jag med...bort med alla julgrejjer och så. Det blir som nytt igen och det är ju det man tycker är kul, städning i sig är ju skittråkigt *S*