18 september 2010

Loppis

I morse trotsade vi regn och blåst och hoppades på bättre väder förståss. Vi packade min lilla bil full och åkte till Gammalkil. På bakluckeloppis.
Annelie var också med som vanligt. Vi har liksom ett gemensamt intresse av det här ganska så vanliga men så jättedåliga betalda fritidsintresset.
Men idag fick vi i alla fall tillbaka inträdesavgiften. Hur som helst skapar de här loppisarna en hel del gemenskap bland utställarna. Som idag t.ex. när det var hur taskigt väder som helst. Alla frös och tyckte det var skit av allt ihop. Då, helt plötsligt kom SOLEN fram.
Alla sprang fram och jublade och gjorde vågen. Grannen till oss satte på lite softmusik i sin bil, och helt plötsligt kändes allt helt ok igen. Skit samma om det inte kommer några gäster.
Men solen försvann lika fort som den kom. Näe, nu packar vi ihop sa vi. Men det skulle vara fotbollsmatch kl 14. Så, ok vi håller väl ut tills dess, kanske det kommer nån publik som är intresserad av loppisen. Men publiken besod av en handfull människor och jag tror ingen av dom var intresserad av våra grejer.
Så vi packade in våra grejer, lite, lite minde än vad vi hade med oss. Och åkte hem , och om jag känner oss själva står vi nog där nästa år också och fryser.

Trevlig Lördag på Er alla

2 kommentarer:

Annelie sa...

Hehe...ja, vi står säkert där nästa år också, men då har vi erfarenheten med oss och packar med mössa och vantar också ;)

AnnaKK sa...

Sån där bakluckeloppis har jag aldrig varit på, men det verkar ju ganska smidigt för försäljarna. :-) Häromkring finns det ett par intressanta second hand-butiker som jag desto oftare kikar in i, inte minst nu när dottern precis har flyttat hemifrån och behöver både det ena och det andra. Och mycket är ju helt onödigt att köpa nytt när det finns begagnat som funkar lika bra och bara kostar en bråkdel.