05 oktober 2008

Födelsedag

Grattis Tilde som fyller 7 år i morgon.
Idag har vi varit på 7-års kalas. Vårt barnbarn Tilde fyller 7 år i morgon men eftersom alla jobbar då så samlades vi i dag och firade henne.

Att det blev en hel del paket som skulle öppnas var inte några problem för en 7-åring.Efter en jättegod lunch så var det äntligen dags för tårtan. Den hade Tilde kommponerat själv. Så det blev förståss en godiskaka. Den serverades med glass, vispgrädde och färska hallon. Mumms.


4 kommentarer:

Annelie sa...

Tårtan var ju inte bara fin..utan himla god också :)

När vi åkte hem så åkte vi först o hämtade ett gäng kartonger (till Yatzys stora glädje..hehe), sen hem med dom, sen åke Linus och jag ut på en långtur med bilen. Han körde och körde och jag hade med mig kameran och så stannade vi lite här och där så jag fick fota.

Kände att jag ändå inte orkade göra nåt så det var skönt att bara sitta i en bil. Vi visste inte var vi var, vi bara följde vägarna, och skulle inte bli förvånade om vi kom fram till typ Tranås eller nåt..haha.. men riktigt så långt bort var vi inte. Vi kom till Slaka och då hittade vi hem :o))

Marianne sa...

Mumsig tårta! Och GRATTIS till 7-åringen!

Eva sa...

Gud vilken härlig och färgglad tårta! :o))
En tårta man verkligen blir glad av och så ska det ju vara på kalas.


Hoppas du får en fin helg!
Kram Eva

Anonym sa...

視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,女人,美女,寫真,遊戲,微風,微風,台灣論壇,論壇,plus,論壇,維克斯,情色論壇,性愛,性感,校園,正妹,AV,女優,SEX,走光,a片,免費,A漫,h漫,漫畫,免費,網站,遊戲,文學,遊戲,色情,影片,色教館,色色網,色遊戲,自拍,尋人,偵探,偵探社,徵才,澤井芽衣,衣櫥,內衣品牌,曬衣架,西田麻衣,魔衣盒子,麻將,遊戲,薰衣草,洗衣店,內衣,賴布衣,遊戲,哺乳衣,卯月麻衣,成衣工廠,內衣,月眉,字典,育達,字典,教育大學,緯來,教育局,教育局,育達