10 maj 2008

PingstaftonJag tycker man förknippar pingsten med den vita färgen. Och då passar vår spireahäck in perfekt. Den blommar nu för fullt med massor av vita små blommor, synd bara att de inte håller så länge. Visst är de fina.
I dag blev det en rabarberpaj till fikat. Jag frågade grannen som slet i sin trädgård om han var fikasugen. - Vi skulle precis äta lite lättlunch sa han, men tack ändå-. Va synd sa jag. Jag som har en nybakad rabarberpaj . Jaha, sa han - vem kan motstå en paj- lunchen kan vänta.. he,he. Så det blev paj med vaniljglass i stället. Och gott var det, mums. Det finns lite kvar om nån vill ha :o))
Hoppas ni får en lika skön kväll som vi har det. Skall snart förbereda grillen. Måste bara ut i solen och njuta lite till först.
Glad pingst på er :o)
/Marianne

5 kommentarer:

Annelie sa...

hihi..ja, vem kan säga nej till en nybakad rabarberpaj?? :)
Ser sååå gott ut! Jag kanske kommer i morgon..får se hur det blir med annat först :)

Eva sa...

Jag kommer.... spara lite till mej! :o))

Hoppas du har en fin helg!
/Eva

Marianne sa...

Å vad gott det ser ut med rabarberpaj! Det hittar jag inte här. När min son var liten var jag rätt duktig på att göra paj, tyckte till och med att det var lätt. Men på senare år har jag bara misslyckats. Kanske dags att försöka igen.

Oj, pingst. Det hade jag glömt. Glad pingst till dig också!

Marianne sa...

Åh va kul att så många ville smaka min paj. Jag lovar att göra en stor paj till när ni kommer, hi,hi :o)
Till Marianne i Kairo - jag lägger in receptet lite senare om du vill pröva. Det går att ta vilka frukter som helst tror jag.
/Marianne

Marianne sa...

Å tack, det vore toppen!