26 februari 2010

Katten också !

Han kommer varje dag och hälsar på. Han är väldans mycket intresserad av fåglarna. Han kan sitta långa stunder och kolla in dom. Han förstår nog inte att han syns lång väg så det är ingen risk för fåglarna. Han ser ut som ett litet lejon, men så heter han Leo också.

6 kommentarer:

Annelie sa...

Åh vad fin han är! Jag har aldrig sett honom så här mycket, han har bara varit ett oranget sträck som dragit förbi ;) Han ser verkligen ut som ett litet lejon :)

Anonym sa...

Hej Majsan det var en riktig bamse
välkommen till min blogg kickaface kram Bettan

Marianne sa...

Bettan -Hej. Kul att du tittar in här. Du måste ge mig din exacta bloggadress.
Kram

Anonym sa...

Hej ja tycker det är roligt o blogga men är inte så bra på det men har gjort ett försök min blogg är kickaface.blogspot.com ha en bra dag kram Bettan

Lotta sa...

Hej! Jag hittade hit via "Life in the suburb" och jag höll på att få morgonkaffet i vrångstrupen! Katten Leo ser precis ut som min mormors katt som också heter Leo (efter Leonardo di Caprio, döpt av min kusin)!!! Men min mormor och hennes katt bor utanför Västerås och jag såg att du bor i Linköping!

Marianne sa...

Hej Lotta. Vad kul att du hittade hit. Den här katten Leo är vår grannes katt men kanske han har en avlägsen släktning i Västerås. Vad vet jag. Jag får fråga honom.
Kram