07 november 2010

Kallt idag

Jag är egentligen som ett lekisbarn när jag får leka med färger och former. Kan en chimpans göra konstverk så kan det väl inte vara så svårt tyckte jag. Så jag har nu suttit och lekt med både färg och form. Men det är ganska så svårt kom jag underfund med.
Så klart ni alla ser vad bilden ska föreställa, men har man lite fantasi som jag har ibland, så kan man se se allt möjligt och omöjligt.

3 kommentarer:

Annelie sa...

Läcker bild!
Och kallare ska det bli...brrr.. :)

AnnaKK sa...

Och imorgon kanske du även kan få studera snöflingor lite närmare - det ska ju komma in ett oväder över södra Sverige ikväll/natt... Kan inte påstå att jag ser fram emot en massa snö och kyla, men visst är det vackert med ett riktigt vinterlandskap. :-)

AnnaKK sa...

Hejsan!

Japp, imorgon bär det iväg... Vi ska på nån slags stämma med makens jobb över helgen.

Det är onekligen skönt den dagen den sista fakturan har kommit (och helst även blivit betald) efter att man har haft byggprojekt på gång. Vissa hantverkare är ju väldans långsamma med att fakturera dessutom... <:-) Men du kanske kan ge dej själv en ny kamera i julklapp!? Brukar ju finnas en del rätt bra erbjudande vid den tiden på året dessutom. Är det en systemkamera du vill ha, eller??

Trevlig helg!! :-)