17 augusti 2008

Forts. Lö - Sö

Efter en veckas arbete så ser man ju fram mot helgen. Men den här helgen var full av barnbarn och allt vad det innebär. Våra småtjejer kom vid lunchtid i lördags och då var det faktiskt uppehåll i regnandet en stund. Vi skulle spela boule så tjejerna fick följa med och vara hejaklack åt farmor och farfar. De tyckte det var jättekul i första setet vi spelade. Men trots deras hejarop förlorade vi. Så i nästa set var de tvugna att heja ännu mera. Och det hjälpte. Vi vann. Men vi spelar ju bäst av tre så det blev ett set till. Och det blev nog för mycket för småttingarna. Så i sista setet började de bli otåliga och då går det bara inte att koncentrera sig så vi förlorade med 13 - 0. Men ni hade inte behövt lagt er sa våra motståndare. Va f...n säger man då ?!!
Efter matchen gick vi hem och lekte med våra andra små inneboende.

De här smurfarna köpte vi till våra barn, Annelie och Jimmy när de var små. Jag gissar på att de äldsta är ca 35 år. De är fortfarande populära bland alla barn som kommer hit. Tyvärr har massor av smurfarna ´försvunnit´. Vi har förstått att de gamla smurfarna är rätt värdefulla. Kanske skulle man lägga dom i bankfacket, he, he.Efter diverse lek och mat så var det ju sovdags. Tjejerna fick välja vilken bok vi (jag) skulle läsa.


Sen blev det natti,natti. Farfar var som vanligt utvisad till gäststugan. Tror nog han tyckte det var skönt. Och tjejerna tyckte det var såååå kul att springa och väcka honom i morse. Nu har de åkt hem så det är tyst här igen. De bor 4 mil från oss så det är inte så långt. Men om det går för länge mellan vi får se dom kan vi ju alltid se på några kort. Jag kan ju inte det här med att fota så bra men här kommer ett par kort på Tilde och Frida precis som jag ser dom framför mig. De är ju för goa båda två. Tycker en farmor och farfar förståss.Tilde sitter med sin gosenalle (Brunis) och drömmer sig bort.
Och Frida ser som vanligt ut att se lite nyfiken ut.

Vi tycker de är så himla goa. Våra småttingar...

8 kommentarer:

Marianne sa...

Å vilka söta flickor! De svartvita fotona är riktigt fina. Inte konstigt att du är stolt över de barnbarnen.

Och en hel smurfby! Vad roligt. Synd att det är en del som har rymt, kanske dammsugaren har tagit dem?

Ni får ta revansch i boulen nästa gång!

Marianne sa...

Marianne - Ja, nu har vi sagt vi ska ligga i hårdträning inför boulen. Inget är omöjligt.
Smurfarna - ja det är nog en hel del som följt med kompisarnars kompisar, he,he.
Får nog hålla ett öga på dom.
Och tjejerna - ja de är ju för gulliga...

Annelie sa...

Åh så fina bilder på tjejerna.
De där skulle du ge till dom :)
Det är verkligen fint med svartvita bilder. Jag glömmer ofta bort att göra en bild svartvit.

Annelie sa...

Ang smurfarna så har jag ingen aning om var de har tagit vägen..men jag vet EN som står i någons badrum ;o)) Fast det kanske man inte kan kalla försvinnande..men den är ju inte med i "gänget" längre *S*

Marianne sa...

Badrumssmurfen? : )

Marianne sa...

Nä ,hi.hi. det är tandborstsmurfen. Den står i vårt badrum för att vi inte ska glömma borsta tänderna. Den har nog stått där i ca 18 år nu, ända sedan vår Linus var liten.

BiRDiE sa...

Åh! Nostalgi! Ett sånt där smurfhus (med tillhörande en miljon smurfar) hade jag oxå ;)

Fina bilder på barnen, de är sååå söta... jobbar just nu, tillsammans med deras moster C - hon hälsar så gott :)

Kram.

Marianne sa...

birdie - Visst ja, ni är ju i samma brancsh så att säga. Hälsa tillbaka vettja.