08 april 2010

Konst - iga fåglar

http://handerblandander.blogg.se/ uppmanar oss i dag på sin blogg att försöka hitta konst -iga fåglar. Kul ide tycker jag. Här kommer mitt bidrag.



Svanar har vi gott om nu. De flyger hela dagarna och försöker hitta isfritt vatten i vår sjö. Det är jäkligt svårt att fånga dom på bild så jag får nöja mig med de här jag har på väggen.



5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hej!

Vad skoj att du hakade på! :-D Svanar är så fina!!! De finns nu som en länk från mitt inlägg! Ska göra en bättre lista så småningom.

Trevlig kväll! :-)

Jenny sa...

Åh, så fina!!

Kul att se, tycker jag....som funderat på att göra måsar i den stilen att sätta på vårt hus.

Vi har en låååång vägg utmed en väg och på den finns endast ett par små fönster så det är väldigt tomt där.....och så många som promenerar förbi.
Dom kunde ju få se lite måsar där, har varit min tanke.
Men mer än en tanke har det än så länge inte blivit...

Dina svanar var jättefina!
(Inne hos mej hittar du en anka!)

Ha en go dag!
Jenny

Marianne sa...

Jenny - Hej, vad kul du gillade mina svanar. Jag köpte ett par stycken och gjorde sen mallar av dom och sågade ut fler av tunna skivor och målade dom sen vita med gul näbb. Vi har också en tråkig baksida av uthuset så nu sitter det några stycken där också som grannarna kan njuta av. Lätt som en plätt. Pröva vettja !
Nu ska jag titta lite närmare i din blogg. Jag förstår att du gillar höns, och då kan jag säga att vi är två om den saken.
Hoppas vi hörs igen snart.

Anonym sa...

Svanpar sägs hålla ihop hela livet. Har ni många par, tror du? / Ninna / persiljeland.blogg.se /

Marianne sa...

Ninna - Jo Ett svanpar håller ihop hela livet. Om vi har många par vet jag inte. Men det är en massa svanar som hittar hit till vår vik av sjön nu på våren. Sedan försvinner de iväg utåt sjön. För mig ser alla likadana ut så det är svårt att veta om det är samma fåglar som hittar hit. Men visst är de vackra !