05 juni 2008

Lyxhustru för en dag

I dag är en sån där dag som jag väldigt ofta önskar mig men inte riktigt får till. Jag har tagit ut en semesterdag, tjoho :o) Att få sova till man vaknar av sig själv, och inte av en jäkla väckarklocka som ringer alldeles för tidigt (05.15) är bara det en bra början på dagen. Så idag blev det en lååååång frukost ute på altanen. Att sen kunna läsa tidningen väldigt noga från början till slut är bara det en himla lyx tycker jag. Sen var det bara att tänka efter var man skulle börja, alltså jag menar med allt vad jag vill ha gjort idag. Men jag insåg ganska snart att det går bara inte att göra allt på en enda dag. Så nu ska jag ta ett djupt andetag och inte stressa upp mig. Jag har ju trots allt ledigt från det normala jobbet idag.
Solen skiner ju och det är varmt. Jag skiter i allt jag vill ha gjort och går och badar i stället tror jag.
Framåt kvällen kanske jag skriver lite om vad det egentligen blev av dagen, he,he. Jag själv har ingen bra planering just nu.
Hej solen - nu kommer jag :o))

4 kommentarer:

Annelie sa...

Helt rätt!! Ta vara på din lediga dag och njuuuut!! Gör det du vill och inte det du "måste" för man måste ingenting egentligen! Måste är ett dumt ord. Gör om det till "jag vill" istället så blir saker och ting mycket enklare och roligare :)

ok..jag erkänner..det är lättare sagt än gjort, men jag tycker du började rätt bra och jag vill att du fortsätter så :)

Ha en alldeles underbar dag!

Marianne sa...

Annelie - Ha,ha jag började ju inte dagen så bra. Att sitta framför datorn är ju det jag helst inte vill göra när jag är ledig, men, men...
Jag har en sak jag MÅSTE göra, att förbereda inför morgondagen när ni kommer eller hur, ha,ha .O)
/Mamma

Marianne sa...

Nej, gör inte en massa måsten! Njut av solen och sommaren i stället, och pyssla om dig själv! Mycket bättre. Annelie kan hjälpa dig att göra i ordning i morgon, det måste du inte göra i dag! Hon verkar så snäll, det har hon säkert inget emot. Hör du det nu, gå och bada med dig i stället. : )

Eva sa...

Jag fuskade ju lite så jag läste det sista inlägget innan det här... så jag vet att du inte badade igår. ;o))
Undra om du gjort det idag?
/Eva