06 juni 2008

Vad blev det av igår
Min lediga dag som lyxhustru blev som följer. Efter lite bloggande hittade jag en hög med diverse papper som tillhör min man som sitter med i styrelsen i vår stugförmedling. Varje gång nån frågar efter nåt eller så , kommer han till mig och frågar - Var är det pappret, har du sett det osv.Så jag fick till allt, sorterade och gjorde en fin pärm där han om han nu förhoppningsvis fortfarande är läskunnig själv kan hitta vad han söker. Så då slipper jag det tjatet i fortsättningen.

Sen tvättade och diskade jag, dvs maskinerna gjorde ju jobbet, he,he. Åkte och storhandlade, det var tommt i varenda skåp hemma. Och förståss var jag tvungen att baka några muffinsar.


Så här blev ett par av dom.

Gräset, javisst gräset behövde klippas. Det växer som attan fast det är torrt ute. Kan kanske bero på att vi vattnar mycket nu när vi fått igång vår sjövattenpump. Och när jag var nästan klar kom ett par grannar på besök så det blev inte färdigklippt men det får vi göra idag.

Och badet som jag hela tiden skulle ta blev aldrig av. Men nåväl, sjön är kvar och varmt är det så det blir ett dopp idag istället. I det stora hela blev jag nöjd med min ´lediga´ dag. Jag kan bara inte sitta still och lata mig. Den var bara alldeles för kort. Men nu är det helg, Idag har vi hissat flaggan för Sverige. Och sen har vi en lö- sö innan vardagen börjar igen på måndag.

Passa på att njut - det ska jag göra.

/Marianne

4 kommentarer:

BiRDiE sa...

Lät som en SKÖN dag :)
Kram.

Eva sa...

Vilka fina cupcakes du har bakat! :o))
Kan tänka mej att dom smakade också.

Och GRATTIS i efterskott vill jag ju säga också. :o))
Hoppas du hade en fin födelsedag!
/Eva

Annelie sa...

Muffinsarna var supergoda och fina :) Och maten var himla god också!
Hoppas resten av helgen var lika skön...själv har jag idag gjort massa dekorationer till tårtorna som ska göras i veckan :)

Marianne sa...

Oj, födelsedag?! GRATTIS i efterskott! Och jättefina muffins, fantastiska!

Hoppas hela helgen har varit lika skön!