08 juni 2008

Trött, trött,trött

Hur kan man bli så trött av att inte göra nåt ?. I dag har vi verkligen inte gjort nånting. Det var riktigt varmt redan i morse. Och ännu varmare skulle det bli. Det var badet som gällde. Normalt går vi och tar oss ett dopp och sen tillbaka igen. Vi har ju bara två minuters gångväg till vårt bad. Men idag stannade vi kvar ett par timmar för där vid sjön var det lite svalare och så var det bara att hoppa i när det blev för varmt.
Några tempsiffror här just nu kl 21.30
Ute 22 gr
Inne 26 gr
I sjön 24 gr
Som mest ute på söderväggen. 50 gr men jag vet inte, termometern går bara till 50 gr.
Puhh, i natt blir det svårt att sova. Men vi klagar inte, det var inte länge sedan vi längtade efter sol och värme efter den långa blöta hösten och vintern. Så vi bara konstaterar att det är jäkligt VARMT.
Och så är det himla svårt att lägga sig, det är ju nu det är som svalast ute. Skulle vilja sitta ute en stund och bara njuta, men den jäkla klockan ringer 05.15 i morrn bitti så det är snart dags att koja.
Sov gott
/Marianne

3 kommentarer:

Annelie sa...

Gud så gött ni har det som kan gå ner till sjön när ni vill :o)

Hoppas du kan sova.. jag har samma problem som du, vill inte gå och lägga mig, för då blir det måndag så fort. Men det börjar verkligen bli dags nu.
Sov gott.
Annelie

Marianne sa...

Hoppas ni kunde sova i värmen. Det är ju fördelen här, man måste ha AC, och det har man. Så inne har vi det svalt och skönt.

SqZ sa...

Om vi haft 24 graders badvatten här hade till och med jag vågat mig i.