29 augusti 2008

Det är dåligt bloggande här...

Den här veckan har jag inte haft tid eller ork att ägna mig åt bloggen tyvärr. Jobbet har tagit all min ork och kvällarna har jag tillbringat på sjukhuset hos mamma. Sen ligger orken på minus när man kommer hem och ska fixa matlådor och försöka få huset att se någorlunda beboeligt ut. Och så har jag förberett för en loppis vi har en gång om året i vår folkpark. Det brukar vara en himla massa folk som kommer och hoppas de kan fynda. I år har inte jag själv så många prylar men jag misstänker att Annelie och hennes kompis har desto mer. Vi tre brukar dela på ett bord. Kul är det i alla fall. Man träffar en massa folk och knyter kontakter härifrån bygden.

Men även om jag inte gjort nåt inlägg själv så har jag naturligtvis kollat in vad ni själva haft för er. Man är ju lite nyfiken i alla fall. Så håll ut. Jag är snart tillbaka, hoppas jag.

Tills dess bjuder jag på ett foto från vår solnedgång som vi brukar gå och titta på framåt kvällen.

Må så gott - vi hörs snart igen...

5 kommentarer:

Marianne sa...

Men kära du, är din mamma kvar på sjukhuset fortfarande. Jag hoppas att hon kryar på sig fort nu! Strunt i bloggen tills du har lust och tid! Vi finns kvar!

Kramar till dig!

Annelie sa...

Det är så där ibland, man har inte ork och tid till bloggandet. Jag har haft dåligt med inspiration ett tag nu känner jag.
Men det är ju det som är så bra med en blogg...man bloggar när man vill, finns inget måste i det :o)
Och så vet jag ju att mormor är dålig och då blir ju allt annat mindre viktigt.
Tack för en kul dag i parken..hoppas du gick med vinst, jag gjorde det..men inte mycket *s* Det får bli Tradera nu :o)

Marianne sa...

Marianne i Kairo - Jo hon är kvar på sjukhuset. Hon är mycket svag och det blir inte bättre. Så vi (min bror och jag) turas om att vara hos henne. I morgon e.m ska jag hjälpa henne att duscha för det är ingen där som har tid till det. Jag har hjälpt henne förr men då var hon inte så dålig som nu. Och jag tycker det är lite läskigt för jag måste hela tiden vara beredd på att hon inte orkar och då kan hon ju ramla. Och även om hon är liten och tunn orkar jag nog inte hålla emot. Men det finns en stol i duschen hon sitter på så det ska nog gå bra.
Tack för att du tittar in hos mig ..Kram /Marianne i Bestorp

Annelie - Jo det gick med en liten vinst. Det är ju inte pengarna som räknas här, bara det att några behöver de grejer som vi tycker är för bra för att kasta. Och så var det lite avkoppling från det vanliga också.
Hälsa Linus,som var jätteduktig att hjälpa morfar idag.
Kram till er båda från mamma och mormor

Marianne sa...

Det kanske blir lättare att duscha om hon sitter på en rullstolstoa? Alltså en typ rullstol som man skjuter över toastolen? Då har hon armstöd att hålla sig i också, och i värsta fall kan du använda säkerhetsbälte.

För bedrövligt att det inte finns nog personal så att de kan hjälpa till att duscha patienterna.

Så tråkigt att hon är så dålig. Alla mina tankar går till dig! Stora kramar!

BiRDiE sa...

Gud så vackert... hoppas du haft en skön helg. Kram.